Hello darkness, my old friend

Foto: Hannah Kamera: Nikon d3100
 
En lugn måndag. Jag har gått runt i mina boyfriendjeans och insätt hur sjukt skönt det är att inte behöva kvävas i sina tajta stuprör. Sen har jag pluggat matte för er som ville veta det lixom. Inställd träning så har hunnit suttit framför datorn och bara tagit det lugnt, sjukt underskattat. Insåg också hur mycket tid man har när man inte tränar...
 
 
 

En dag på stan

 
Idag har jag stosat runt på stan med tjejerna ovan. Jag hittade ett par boyfriendjeans så svävar på moln just nu, såå glad, kan inte bli mer perfekta. Kan visa de i ett inlägg senare. Drack chailatte (standard) på waynes, pratade och hade allmänt kul!
 
Ikväll ska jag kolla Bron (har ni inte sätt den serien och gillar deckare mååååste ni se den!) och ladda upp för ännu en ny vecka! Herregud var tar tiden vägen? Vardagarna och helgerna bara springer förbi, inget mig emot när det gäller vardagarna med helgerna skulle gärna få kännas längre. Ha en fin kväll, kram!

Lördagslista

Jag är inte speciellt bra på att årka ta tag i saker jag vill göra.

 

Jag gråter när jag är ledsen eller glad.

 

Jag borde städa mitt rum..

 

Jag dricker helst chailatte eller vatten när man är turstig ;)

 

Jag önskar att jag kunde sjunga lika bra som adelé eller någon annan extremt begåvad sångare!

 

Jag skulle vilja resa till New York igen!

Jag är för tillfället glad.

 

Jag tycker om mina vänner.

 

Jag har på mig jenas och en stickad tröja.

 

Jag saknar sommaren!

Just nu är allt grått och regningt.

 

Jag är rädd för mycket..

 

Jag tycker inte om folk som sprider negativ energi.
 
Bland det bästa jag vet är kännslan när man klarat något man tränat till/kännt sig osäker på osv länge.

Old friend, why are you so shy?

Foto: Jag Kamera: Nikon d3100
Hej!
Nu kan jag äntligen checka av denna urjobbiga veckan från listan. Har inte haft tid för någonting förutom att äta sova plugga träna, typ. Nämen hej kul liv! Men nu är äntligen det värsta över, i alla fall för några dagar och i helgen ska jag göra saker jag faktiskt vill göra för en gång skull. Imorgon är det sista matchen för sesången, i alla fall i serien och på kvällen ska jag vara med Ines. Låter som en bra lördag tycker jag. Sedan skulle det vara väldigt roligt att ha en porträttfotografering, men så har jag ju skrivigt varje fredag och aldrig har det blivigt av, men vi får väl se! Ha nu en superkväll så hörs vi! Kram!
 

Wednesday

Foto: Jag Kamera: Nikon d3100
 
Kanske inte världens mest passande bilder till årstiden, men idag känns det nästan som om det ska börja snöa när som helst, tre grader är det ute! Såklart ska vi orientera i detta underbaaara väder nu direkt på morgonen, runt i områden, precis samma bana som vi alltdid orienterar när vi gör det under idrottslektionerna! Vi lär väl inte ens behöva använda kartan, eller så har de uppgraderat oss lite nu när vi är 9:or, kan ju alltid hoppas! Kram!
 

London

Gissa vart jag ska på höstlovet? Londoooon! Är så sjukt taggad, var där för tre år sedan och jag tycker verkligen om den staden. Det är inte så långt kvar nu heller, tror det är typ 5 veckor, har inte så bra koll på det där, hehe. Ska fota massor som jag kan visa i bloggen också, kommer bli super. 

Hey Sister, do you still believe in love i wonder?

Foto: Jag Kamera: Nikon d3100
Hoppsan! 
Här var det dålig uppdatering. Förlåt för det!
Min helg har i alla fall varit bra, i lördags var jag på tjejmiddag hod Matilda, var jättemysigt och kul, som vanligt! Tidigt på söndagmorgonen spelade vi match mot serieledarna och van med 2-1, så obeskrivligt skönt det var! Annars har det blivigt mycket plugg och andra måsten, inte det roligaste men det måste ju göras, tyvärr. Men nu känner jag mig redo för en skolvecka igen, typ. Har sovmorgon idag, vilket ju inte precis gör den här måndagen sämre! Ha en fin dag!

Fredag

Foto: Jag Kamera: Nikon d3100 50mm 1,8
 
Nu är det dags för fredagsmyyyyys, whooop, whooop, fredagen är efterlängtad som bara den! Skolan rullade på precis som våra extremt jobbiga fredagar brukar göra, alltså ganska segt men vet man att det är fredag känns ju allt lite lättare. Efter skolan åkte jag, Julia och Hannah in till stan, kikade lite i butiker å hade allmänt mojs! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, har massor av roligt inplanerat i helgen så det lär bli grymt, ni får ha det så bra så hörs vi. kraaam!

Smoothie

Hej!
 
ÄNTLIGEN, säger jag bara, so-provet är avklarat och det känns så sjukt skönt, förtränger för stunden att jag har no-prov om en vecka. Idag hade vi skolfoto, åh vad jag inte tycker om det, varför ska man av någon anledning alltid bli dålig på skolfotot? Jag tror jag ser lite sådär halvsne ut, som jag brukar helt enkelt. Något som däremot var väldigt roligt var att vi hade spexfoto direkt efter, vårat tema var att killarna skulle vara tjejer och tvärt om, klassiskt, men gud vad kul det var! Killarna kom i kjol och löshår och vi tjejer gick runt i stora kläder typ, väldigt lyckat!
 
Nu ska jag äta mitt mellis ovan, nomnom, samtidigt som jag skriver no rapport, vi hörs, kram!

Nu faller regnet över oss men filmen börjar om och om

Foto: Jag Kamera: Nikon d3100 + 50mm 1,8
Hej alla fina!
Har faktiskt haft en riktigt bra tisdag. Skolan rullade på som vanligt och eftermiddagen spenderade jag hemma hos Julia för att plugga till so provet. Låter inte som världens roligaste dag, men har bara varit allmänt glad. Imorgon är det skol dm, är sjukt taggad, ska bli jätteroligt, inte för att vi brukar göra våra bästa matcher, men vi får väl hoppas det går bra! Kram!

Från fotostudion

Foto: Jag 
Denna bild tog jag på Julia när jag praoade i våras. För er som inte visste om min prao, praoade jag hos en fotograf och fick en dag låna studion för att plåta någon av mina vänner. Julia fick då ställa upp som modell och hon var så himla grym! Mina absoluta favorit bilder tog jag då. Och oj så kul det var att fota de, att få jobba med ljussättning och sånt, precis som en riktig fotograf. En dag att minnas, helt klart! Mer bilder kommer absolut att komma upp någon annan gång. Detta är bara ett litet smakprov..

Fullt upp

Foto: Jag Kamera: Nikon d3100
 
Godmorgon!
 
Bloggen hamnade längt ner på min lista med att göra saker igår, att jag inte ens han komma till den punkten. Den här helgen har jag verkligen ingen tid till någonting känns det som. Igår började jag dagen med en match, tyvärr förlust med 4-3. Efter matchen var det snabbt hem och sedan ivägg till återträffen med konfan. Ååh vad kul det var att se alla igen, alla minnen kom verkligen tillbaka! Resten av kvällen pluggade jag (!) och avslutade med en film.
 
Idag blir det match igen, och mera plugg... hoppas att jag kan fota lite också. Vi får se helt enkelt. Ha en fin söndag så hörs vi, kram!
 

Elen Levon - Wild child

 Lyssna och njuuut, min favvolåt som går på repeat konstant i mina lurar!
 
Hej alla fina! Har haft fullt upp hela fredagen. Först skolan såklart, sedan pluggade jag och Julia under hela eftermiddagen, egentligen borde man inte få det, borde typ vara en lag för att fredagar ska vara pluggfria, men våra lärare tycker det är kul att bokstavligen ösa över oss med läxor och prov, så då får man helt enkelt bita ihop. Men med tanke på den deprimerande eftermiddagen, belönade vi oss med pizza med världens bästa vänner och hade allmänt kul. Avslutade kvällen med lite homeland tittande. Bra fredag trots allt!
 
Imoron är jag lika upptagen igen, men jag bloggar så fort jag hinner. Kram!
 

Minns sommaren och allt det fina vi hade

Foto: Jag Kamera: Nikon d3100 + 50mm 1,8
 
Sjukt hur mycket jag saknar kivik. Gud vad roligt vi hade, minns när jag tod de här bilderna. Världens finaste solnegång med världens finaste vänner, ute på piren i hamnen, precis i början av sommarlovet. Det var härligt det, när man hade allt framför sig. Nu är det bakom en och man kan bara minnas. Men att jag saknar det kan ni ge er på, älskade sommar, varför kan vi inte ha sommarlov året runt?

Boyfriend jeans

 
Något som jag så gärna skulle vilja ha just nu är ett par boyfriendjeans. Det är sååå snyggt! Har tittat runt lite på internett men hittar inga som jag tycker om. Så om det är någon snäll läsare som vill göra mig glad får ni gärna berätta var jag kan få tag på några som likna gobitarna ovan! Vad tycker ni om boyfriendjeans? Är det en hiss eller diss?

American pancakes

 
Till mellanmål idag gjorde jag amerikanska pankakor. Hittade för några veckor sedan ett så sjukt bra recept som jag använde mig av. De blir så goda! Till hade jag sirap och bär, bästa kombon! Jag försökte vara lite konsnärlig och ringla över de där bären lite snyggt sådär, och jaa.. helt ärligt skulle jag väl inte gissa på pankakor om jag såg den här bilden. Men, men, nu ska jag ta tag i lite plugg, kram!
 

5 saker ni inte visste om mig

 
- Jag vänder alltid på kudden för att hela tiden ligga på den svala sidan.
 
- Jag ställer ofta väldigt höga krav på mig själv, speciellt när det gäller skolan.
 
- Jag älskar att gå runt i morgonrock. Om jag tycker det är kallt och jag ändå bara slappar hemma tar jag hällre på mig en morgonrock än en tjocktröja.
 
- Min bästa vecka i mitt liv hade jag i sommras på mitt konfaläger.
 
- Jag har ett litet tix att jag måste kasta upp saker i luften hela tiden, speciellt om jag är uttråkad. I skolan kastar jag exempelvis upp mitt pennskrin i luften, tar emot den, kastar upp, tar emot osv, haha!
 

10 september

Foto: Jag Kamera: Nikon d3100 + 50mm 1,8
 
Godmorgon! Idag har vi frilufsdsg i skolan. Är faktiskt riktigt taggad, vi ska paddla kajak och klättra i bergen med såna där selen och sånt... a ni fattar vad jag menar! Paddlat har jag gjort förut, minns bara att det var sjukt jobbigt i armarna, men väldigt roligt, klättra i berg har jag däremot inte gjort, om inte klättervägg räknas? Så får vi se hur det går. Kram!

Luleå

Foto: Jag Kamera: Nikon d3100 + 50mm 1,8
Världens sötaste katt Luleå, måste snart fota henne igen!
 
Gick till skolan trots att jag var riktigt förkyld, det funkade väl helt okej, även fast jag lät som en jagvetintevad. Direkt hem efter skolan och sedan bar det av för att träna småknattarna igen. Var väl inte precis det optimala, men de var rätt snälla så det funkade bra. Nu var första gången idag jag kunde sätta mig ner och bara ta det lite lugnt och ha lite tid för bloggen också såklart! Hoppas ni haft en fin dag. Kram!
 

And the walls kept tumbling down in the city that we love

Foto: Jag Kamera: Nikon d3100
 
Händer inte mycket just nu, har bara tagit det lugnt hela dagen och pluggat lite. Det är även så dagen kommer fortsätta. Rastlös som jag är börjar jag redan bli extremt uttråkad hoppas verkligen jag kommer kunna gå till skolan imorgon. Hoppas ni har haft en fin söndag i alla fall.  Kram!

Sommarmiddag

 
Känns ju inte precis bätrre att vara sjuk när det har varit strålande sol och 23 grader ute hela dagen, var ute en kort stund och det kändes precis som vilken sommardag som helst, i september! Till middag åt jag det ovan, kanske var det sista riktiga sommarmiddagen, då kvällen fortfarande var sådär lite ljummen. För vad är inte mer somrigt än grillat kött och haloumi? Möms möms!
(Och för er som möjligen undrar, så är det inte mitt vin utan mina föräldrars, så det inte blir några missförstånd, haha)
Kram!

Italien 2013

Foto: Jag Utrustning: Nikon d3100 + 50mm 1,8
 

Life's a game made for everyone and love is a prize

Foto: Jag Kamera: Nikon d3100 + 50mm 1,8
 
Vaknade vid sju imorse av att jag hade så sjukt ont i halsen. Så himla tråkigt! Jag som desutom hade två matcher att spela i helgen, nu verkar det som att jag inte kommer kunna spela någon av de. I stället får jag försöka bli frisk genom att bara ta det lugnt. Ååh, jag hade verkligen sätt fram emot den här helgen. Jaja det är ingenting att göra åt, hoppas ni får en fin dag, kram!

Kungsträdgården 2013

Foto: Jag Utrustning: Nikon d3100 + 50mm 1,8
Bilder från i våras, då jag och Hannah åkte in till Kungsträdgården och alla fina träd, å så fint det var!

Fredag

Foto: Jag Utrustning: Nikon d3100 + 50mm 1,8
 
Wohoo ÄNTLIGEN fredag! Så himla skönt! Väldigt välbehövlig helg, som börjat på bästa sätt. Jag, julia, Hannah och Julia satt och pratade i skuggan på Julias tomt, lyssnade på musik, flummade runt och hade allmänt kul. 
Å vilket väder det är ute, har ju kännts som sommar hela dagen,  speciellt i vår skola där det är så sjuuuukt varmt, 

Little sister

Foto: Jag Kamera: Nikon d3100 + 50mm 1,8
Bilder från sommaren 2012.
 
 

Inspiration

Weheartit
Är så himla taggad på att fota porträtt speciellt svartvita, vill verkligen försöka hinna med det i helgen. Men vi får se om det hins med. Nu ska jag gå tillbaka till spanskan och senare ska jag träna, Adios amigos.

Fjärde september tjugohundratretton

Foto: Jag Utrustning: Nikon d3100 + 40mm 2,8
 
Skolan börjar verkligen ösa över en med läxor och inlämmningar nu! Har så sjukt mycket att göra men hinner inte allt, gaaah blir galen. Hade lovat mig själv att inte blanda in för mycket pluggrelaterade inlägg i bloggen då det är rätt trist, men just nu händer det inget annat i mitt liv för tillfället. Men håll ut, ska försöka fixa roligare inlägg när jag får tid för det, sedan är jag väldigt sugen på att ha en modellplåtning i helgen, var längesedan nu. Vi får se.
 
Hoppar in som "vikarie" på fotbollsskolan idag och sedan träning, hejhej vardag. Kram!

Sunset

Foto: Jag Utrustning: Nikon d3100 + 50mm 1,8
 
Jag ÄLSKAR dessa bilder. Speciellt den sista, den har blivigt en av mina absoluta favoritbilder. Tycker verkligen om att den inte är så fixad utan bara väldigt spontan. Kommer ihåg att killarna inte alls ville ställa upp som modeller, men just därför blev den så bra.

Självporträtt

Foto: Hannah Utrustning: Nikon d7000 + 50mm 1,4 
 
Heeej
Pluggat, pluggat, pluggat är det jag har gjort under eftermiddagen, för att få en liten paus drog jag med mig Hannah ut för att fota med mig. Det slutade med att jag (!) fick ställa mig framför kameran, har insätt att jag knappt har några bilder på mig själv! Men det blev det ändring på, blev supernöjd med bilderna! Den ovan är ett litet smakprov, väldigt simpel, men precis som jag ville ha de. Tack Hannah!

Sovmorgon

Godmorgon! Idag har jag sovmorgon till kvart i 10 så jag gick upp lite tidigare och fixade frukost som jag sedan åt framför prettylittleliars. Älskar när man kan göra sånt innan skolan, bra start på dagen!
 

And we danced all night to the best song ever

Hej!
Är helt slut efter att ha sprungit efter 11 speedade småpojkar och sedan egen träning på det. Min kväll kommer alltså spenderas i soffan framför ett avsnitt av homeland, sååå spännande! Kan verkligen rekomendera den serien, även om den är rätt gammal. Kram!

Even if there is an ocean keeping your heart from mine that doesn't mean I'm not thinking about you all the time

Foto: Jag Utrustning: Nikon d3100 + 50 mm 1,8
 
Älskar de här bilderna på Hannah, har blivigt några av mina favoritporträttbilder. Så sommriga och fina. Får en att längta tillbaka lite till värmen nu när det känns som riktig höst ute! 10 grader var det när jag gick till skolan! 
 
Om ungefär en timme ska jag iväg och vara ledare för min fotbollsgrupp. Trotsiga 5 åringar... nej men de är faktiskt söta och väldigt roliga! Senare blir det fotbollsträning, kram!
 

Känn ingen sorg

 
Dagen spenderade jag i stan med Cleo och Julia, vi kollade på Känn ingen sorg på bio, åå gud så bra den var! Kan rekomendera den för alla! Speciellt alla er som gillar Håkan. Trailen kan ni se ovan, verkligen sevärd! 
Vi hade tänkt gå runt i affärer men alla stängde klockan 5 så det blev bara en sväng in på Åhlens som hade öppet i hopp om att hitta en skolväska, som jag inte hittade. 
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och titta tv serier. 
Kram!

Första september

Foto: Jag  Utrustning: Nikon d3100 50mm 1,8
 
Godmorgon!
Första september och sommaren är nu officiellt slut. Lite blandade kännslor, jag älskar ju sommaren men samtidigt är hösten rätt bra den med! Ser faktiskt fram emot att gå runt i stickade tröjor, sitta framför brasan, vara ute när hösten är som finast med alla färgglada löv. Men det bästa av allt måste ändå vara alla färgglada porträtt du kan fota, som de ovan som jag fotade förra året.
 
Får se vad jag hittar på idag, lutar mot lite häng i stan och bio. 
Kram!

Ellen  

 

RSS 2.0